Medium Chat

Medium Chat

Medium chat: Medium chat, Wat is dat? Je kunt bij www.puurmedium.nl en chat.puurmedium.nl chatten met een medium, paragnost of helderziende. Je kunt je GRATIS registreren bij chat.puurmedium.nl.  Als je jezelf hebt geregistreerd bij medium chat dan koop je een chat-tegoed in, ook wel credits genoemd. Via de medium chat pagina kun je dan kijken wie er beschikbaar is en kun je starten met jouw chat. Je kunt al je vragen stellen die je maar hebt. Je kunt het ook open laten en je laten verassen met een medium chat.

Chat per e-mail ontvangen: Met medium chat kun je na afloop ook de chatsessie laten mailen naar jezelf om alles nog eens terug te lezen. Wat kun je bijvoorbeeld vragen in een medium chat? Kies eerst zorgvuldig een consulent. Een paragnost kan bijvoorbeeld toekomst voorspellen. Een medium legt contact met een dierbare overledene of doet aan psychic reading. Psychic reading is dat het medium de energie leest van jou of van degene waar je een vraag over hebt. Je kunt vragen stellen over de liefde, of waneer er een liefde in je leven zal gaan komen. Je kunt vragen stellen over werk, een sollicitatie, of over verhuizen. Eigenlijk kun je alles vragen via medium chat van chat.puurmedium.nl.

Kaartlegging tijdens een mediumchat: Legt een medium bijvoorbeeld ook kaarten, kun je via mediumchat ook een kaartlegging laten doen. Het medium/ de kaartlegger of kaartlegster kan jou eventueel ook een foto van de kaartlegging doorsturen via de chat en daar uitleg over geven.

Alle mediums en paragnosten en andere helderziende chat-consulenten zijn zorgvuldig gescreend door Medium Mireille van Rijn & Collega’s.
Wil je liever bellen met een medium of paragnost? Dan kan dat natuurlijk ook. Ga dan voor het overzicht van al onze telefonische medium sen paragnosten naar onze website: www.puurmedium.nl