Maak kans op kaarten van Engelen van Overvloed van Doreen Virtue

Maak kans op een set kaarten van Engelen van Overvloed van Doreen Virtue

Maak kans op kaarten van Engelen van Overvloed van Doreen Virtue.

Maak kans op kaarten van Engelen van Overvloed van Doreen Virtue!

Bij een chatconsult bij Puur Medium kun je om een engelenkaart vragen van dit prachtige kaartendeck van Dorren Virtue ter aansluiting op jouw persoonlijke chatconsult. Dat is al een cadeau op zich. hieronder lees je hoe je kans kunt maken op dit prachtige kaartenset.

Wij hebben een verassing voor jou! 

Wij mogen cadeautjes geven!
MAAK KANS OP EEN KAARTENDECK VAN DE ENGELEN VAN OVERVLOED VAN DOREEN VIRTUE!

Iedereen die zich registreert voor onze chat service en ook daadwerkelijk chat-credits aankoopt, maakt kans op een GRATIS kaartendeck ( T.w.v. € 20.35) We mogen 3 sets weggeven! De komende 3 maanden loten we 1 iemand uit die dit prachtige kaartendeck krijgt opgestuurd. je hoeft er verder niets extra voor te doen en je leest vanzelf in je e-mail of je gewonnen hebt! (wij mailen je dan en vragen éénmalig om je postadres om dit kaartendeck te versturen)

Engelen van Overvloed van Doreen Virtue, wanneer je behoeft hebt aan een antwoord over alles wat van waarde is…

Iedereen heeft dezelfde kans om de heilzame boodschappen te ontvangen die ons steeds vanauit de hemel worden gezonden. Toch kunnen we onbewust onze weg naar die waardevolle lessen blokkeren. Als (geld) zorgen je afhouden van een gevoel van welzijn en geluk dan kunnen deze 44 kaarten je helpen deze te benoemen, te helen en weg te nemen.

Met de waardevolle lessen van de engelen, die Doree Virtue en Grand Virtue maakten, geven ze je de leiding van deze bijzondere engelen, die je ervan verzekeren dat jouw missie hier op aarde niet wordt gehinderd door het gevoel dat je in gebreke bent. Deze engelen willen je helpen door je te steunen bij je aardse behoeften, je levensdoel en je liefdadigheidszin. Dus geniet van de zegeningen die je goddelijk geboorterecht zijn!

Maak kans op kaarten van Engelen van Overvloed van Doreen Virtue