GRATIS Edelsteen hanger bij Mediumchat

GRATIS Edelsteen hanger bij Mediumchat

GRATIS Edelsteen hanger bij Mediumchat: Ontvang een GRATIS edelsteenhanger bij de chat van www.puurmedium.nl.

Iedere nieuwe chat-klant ontvangt van de consulent tijden de chat een tegoedbon met een code voor een GRATIS edelsteenhanger! Door de code en jouw postadres waar je de hanger zou willen ontvangen door te mailen naar chat.puurmedium.nl.

De edelstenen zijn ‘gecleand’ en opgeladen door Medium Mireille van Rijn. Er zijn 2 soorten: een bergkristallen hanger of een Lepidoliet hanger.
Als Mireille jouw mail ontvangt voelt Mireille in welke steen het beste past bij jou energie en zal deze persoonlijk naar je opsturen.

Privacy:
Als u uw postadres bekend maakt doordat u ons een email stuurt voor het ontvangen van een GRATIS hanger, wordt uw e-mailadres en postadres uitsluitend gebruikt voor het behandelen van uw ingezonden email of het versturen van de GRATIS hanger. Uw adres wordt niet opgeslagen of bewaard en na het verzenden van uw hanger wordt uw postadres definitief verwijderd.

GRATIS Edelsteen hanger bij Mediumchat: Wat is een Bergkrital en waar dient deze voor?

Kristal: (Berg)kristal draagt één van de zuiverste vormen van goddelijke energie in zich, en brengt uw ziel energetisch in contact met het universele licht. Berg-kristal neutraliseert alle zware delen in uw aura en versterkt uw aura energie. Berg-Kristal kun je reinigen onder stromend water of in een bak of kom met schoon water, als er geen kleine bubbeltjes in het water ontstaan, dan is het kristal schoon. Ververs het water net zo vaak tot er geen bubbeltjes meer in het water zichtbaar zijn. De Bergkristal opladen, kan het gemakkelijkste door de kristal buiten in de zon te leggen. Leg de krital nooit achter het raam in de zon, dit zou brand kunnen veroorzaken. Een opgeladen kristal is heel geschikt om andere edelstenen op te laden, zeker de edelstenen die niet in de zon mogen, i..v.m kleurveleis. Om de negatieve straling van elektrische toestellen te neutraliseren legt men een ruwe kristal op het toestel met de punt van het kristal richting het noorden.

Om negatieve aardstralen om te helpen buigen kunt u bijvoorbeeld een Bergkristal onder het bed leggen, steeds met de punt in de richting van het noorden. Om de geest te reinigen en tot rust te brengen kunt u een kleine kristal dragen met de punt van het kristal gericht naar de Aarde om overtollige energie af te voeren. Wanneer iemand zich beter wil aarden is het aan te raden een stukje Bergkristal te dragen, maar dan met de punt van het kristal naar boven gericht om de Aarde-energie tot u te nemen. Om uw concentratie te behouden en te versterken kunt u een stukje Bergkristal op uw bv. Werkplek leggen Bergkristal houd uw omgeving schoon en zuiver, geeft een neutraliserend en kalmerend resultaat van ieder die in de omgeving verkeerd van bergkristal, het is eigenlijk een mooi stukje ”gereedschap” in en om uw omgeving, om de zware energieën ook geen kans te geven.


GRATIS Edelsteen hanger bij Mediumchat: Wat is een Lepidoliet en waar dient deze voor? 

Lepidoliet schenkt emotioneel evenwicht en heling, ontspanning en sereniteit. Hij helpt je om grenzen te stellen wat je innerlijke rust zal geven. Lepidoliet versterkt het immuunsysteem en werkt ontgiftend. Heeft een positieve invloed op de huid en het bi

Lepidoliet is roze tot paars van kleur, soms met een parelmoerglans.

Werking: Lepidoliet werkt beschermend, kalmerend en reinigend. De steen stimuleert discipline, onafhankelijkheid en het stellen, concentreren op en verwezenlijken van doelen en stimuleert hiermee persoonlijke groei. Lepidoliet stimuleert ook rationeel en analytisch denken, concentratie, objectiviteit en helpt hiermee om beslissingen te nemen. De steen bevordert innerlijke rust, helpt beperkende gedrag- en denkpatronen doorbreken en helpt emotionele bagage en negatieve emoties loslaten. Het gaat negativisme, depressie, stemmingswisselingen, stress, afhankelijkheid, piekeren, dwanggedachten, obsessies en wanhoop tegen en helpt bij mensen met anorexia, verslavingen, borderline persoonlijkheid en bipolaire stoornissen.

Het helpt je eigen grenzen beschermen tegen negatieve invloeden van buitenaf en beschermt tegen elektromagnetische straling (computers, mobiele telefoons, etc.). De steen helpt bij astraal reizen en contact maken met vorige levens. Fysiek helpt lepidoliet bij slaapstoornissen, zenuwpijn, ischias, neuralgie, gewrichtsklachten, allergieën, epilepsie en de ziekte van Alzheimer. De steen werkt ontgiftend en heeft een positieve invloed op het immuunsysteem.

Verzorging: Lepidoliet is vrij kwetsbaar en kan beter niet teveel blootgesteld worden aan water.

Metafysische eigenschappen

Chakra: hart chakra (4e) en kruin chakra (7e)

Lepidoliet vermindert symptomen van stress, hyperactiviteit, slapeloosheid en depressie. Hij werkt zuiverend en kalmerend waardoor dwangstoornissen, angsten, zorgen en nachtmerries afnemen. Lepidoliet heeft een heilzame werking op gewrichts en zenuwpijnen.
*copyright tekst: ©Puur Medium van ©Mireille Online (tekst mag alleen vermenigdvuldigd/gekopieerd worden met bronvermelding: © www.puurmedium.nl) 
- Synonyms: Mineraal, Bestanddeel van een stollingsgesteente, Zeer helder kwarts, Bergglas, Gesteenten en mineralen, Gesteente of mineraal, Siersteen
GRATIS paragnostenchat edelsteen