Contact met Chat Puur Medium®

Contact met Chat Puur Medium®

Vragen? Stel ze gerust!

Contact met Chat Puur Medium®: Om in contact te komen met Puur Medium chat, (Mediums, paragnosten, helderzienden, astrologen, tarotisten) vul het contactformulier in en Puur Medium neemt z.s.m. contact op! Let op! U wordt doorverwijzen naar www.puurmedium.nl met onderstaande contact-links!

Contact met Puur Medium: Voor Klachten en vragen kunt het beste u een E-mail sturen via het contactformulier of bellen tijdens kantooruren(9.00 uur tot 17.00) op werkdagen ma.tm/Vrij.  naar  06-18515810. (meld er even bij dat het om de chat gaat)

Of u nu een vraag heeft over onze paranormale spirituele hulp en consultlijn, niet weet welke consulente het beste bij uw vraagstuk zou passen, een tip heeft, of technisch ongenoegen ervaart, ook kan het voorkomen dat er iets niet lekker met een van onze Pure Mediums is verlopen, of ervaart u een andere klacht, of wilt u juist een ervaring of referentie achterlaten voor onze andere bezoekers? Schroom niet, mail of bel ons. U kunt ons een email sturen via het contactformulier of een sms-je of whats-ap berichtje sturen naar 06-18515810. Het staat u natuurlijk ook vrij om het nr: 06-18515810 even te bellen.  (*mocht er niet opgenomen worden, stuur dan alsnog een sms of whats ap berichtje naar dit nr om teruggebeld te worden, voice mail wordt niet beluisterd!) U wordt z.s.m. teruggebeld/contact met u opgenomen.
We streven bereikbaar te zijn op werkdagen onder kantoortijden, maar mochten wij een bericht in het weekend zien, dan zullen wij dat zeker indien noodzakelijk direct oppakken.

Contact met Puur Medium:
(zie ook helpdesk–>klik hier!)
(contact@puurmedium.nl )

Puur Medium van ©Mireille Online,

M. van Rijn
te Pijnacker
K.v.Knr.:60431423